Brug af urter

Brug af urter til heste

Den information, der gives om brugen af urter, bær, frugt og grønt på enggaardhorsecare.dk bør ikke anvendes i stedet for veterinære anbefalinger eller pleje. Hvis hesten ikke har det godt, anbefaler vi altid, at ejeren kontakter deres egen dyrlæge for råd og vejledning. Vi anbefaler endvidere, at man altid oplyser dyrlægen om, hvad hesten har fået at spise – også når det gælder urter.

 

Alle urter, bær, frugt og grønt, som er opført i denne webshop er sikre, og ikke giftigt for heste, når de gives som anbefalet. Urterne anses heller ikke for at kunne reducere effektiviteten af konventionelle lægemidler/medicin, som hesten i øvrigt bliver tildelt.

Virkning af urter

Urter har været anvendt til mennesker og dyr gennem flere tusinde år, men virkningen vil være forskellig, nogle oplever at de anbefalede urter har en effekt på en given lidelse, andre gør ikke. Der foreligger generelt ingen - eller meget lidt - officiel dokumentation for urters virkning, hvorfor der heller ikke kan gives nogen garanti for produkternes effektivitet, købt hos Enggaard Horse Care ApS.