Enggaard Horse Care - Best of nature

 

Det bedste fra naturen - og tilbage igen

Enggaard Horse Care leverer det bedste fra naturen til vores kunder, og derfor vil vi selvfølgelig også gerne gøre, hvad vi kan, for at gøre noget godt for naturen til gengæld.

 

Genbrug af emballage

Vi genbruger al den emballage vi kan, derfor sender vi heller ikke varer i fine kasser med vores eget logo på, men sender typisk dine varer i kasser, som vi selv har modtaget fra andre leverandører.

 

Minimerer brug af plastik

Vi gør, hvad vi kan for at minimere vores brug af plastik. Derfor pakker vi heller ikke vores produkter i plastikspande, men i papirsposer med inderside af PE (Polyethylen). PE er et af de mest miljøvenlige plastmaterialer, der findes. Den PE-film, der er på indersiden af poserne består af organiske basiske stoffer (kulstof og brint). PE-filmen indeholder hverken blødgørere eller tungmetaller, og kan brændes uden at efterlade rester. Poserne kan genlukkes og genanvendes.

 

Vi vil gerne pakke vores varer i 100% genbrugelige eller komposterbare poser, men indtil videre er det ikke lykkedes os at finde nogle, som også kan holde til den fugt, som de tørrede urter, bær m.v. - på trods af tørring - fortsat indeholder. Men vi fortsætter med at lede, og arbejder hele tiden på at forbedre os - også når det gælder miljøet. 

 

Du finder ikke en plastik måleske i din leverance fra Enggaard Horse Care. I stedet for en måleske i plastik har vi lagt en lille træskål i posen. Det er et rent naturprodukt, fremstillet af FSC-certificeret fyrretræ, som kommer fra et bæredygtigt landbrug. De små skåle er 100% komposterbare, og kan bortskaffes med organisk affald.

 

Alle de små ting

Vi er bevidste om vores arbejdsgange, og alle de små ting i hverdagen, som også kan gøre en forskel og medvirke til at reducere en negativ miljøpåvirkning.